Vaya

Luxe appartement in Fieberbrunn bij de piste en skilift
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Fieberbrunn

Luxe appartement in Fieberbrunn bij de piste en skilift

Bij Vaya Fieberbrunn boeken wintersporters luxe appartementen op een steenworp afstand van de skilift en piste. 's Morgens wandel je vanuit het appartement zo naar de piste en aan het einde van de dag ski of board je tot bijna voor de deur weer terug.

Wintersporters hebben bij Vaya Fieberbrunn de keuze uit diverse appartementen. Voor stellen zijn er romantische kamers of 2-kamer appartementen. Terwijl er meer dan voldoende 2- of 3-kamer appartementen voor 4 personen zijn. Ook aan grotere groepen en families is gedacht. Er zijn zelfs accommodaties waarin 12 personen kunnen slapen.

Naast de geweldige ligging en de luxe ingerichte appartementen, heeft Vaya Fieberbrunn nog veel meer te bieden. Zo is er een geweldig zwembad, een wellness met verschillende sauna's. Echt een aanrader voor een heerlijke vakantie in Fieberbrunn. In de zomer en in de winter!
  • Prijs vanaf: 469,00 EURO
  • Sterren: 4,5-sterren Appartement
  • Aantal personen: 2-12 personen
%Vaya - Luxe appartement in Fieberbrunn bij de piste en skilift
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van Sunweb Wintersport. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Sunweb Wintersport
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Appartement Fieberbrunn

Bekijk het de pagina: Appartement Fieberbrunn. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Rosenegg

Rosenegg
vanaf 359,46 EURO meer info

Vaya Fieberbrunn appartement

Vaya Fieberbrunn appartement
vanaf 469,00 EURO meer info