vakantiehuis Fieberbrunn zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Vakantiehuis Fieberbrunn

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Fieberbrunn.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Fieberbrunn verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Fieberbrunn huren.

  Chalet Sonnefeld incl. catering

  Vakantiehuis inclusief skipas voor 70 personen
  Chalet Sonnefeld is een megagroot vakantiehuis voor maximaal 72 personen aan de rand van Fieberbrunn. Je boekt dit vakantiehuis inclusief catering (ontbijt en diner) en skipassen.

  Het chalet beschikt over 31 slaapkamers met in totaal 72 slaapplekken. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. De eetzaal waar iedere dag twee maaltijden geserveerd worden is ruimen met meerdere zihoeken. De catering bestaat uit een ontbijtbuffet 's morgens en een 3 gangen menu tussen zes en half 8 's avonds. Alle dranken zijn ook bij de prijs inbegrepen.
  Chalet Fieberbrunn - Chalet Sonnefeld incl. catering - Vakantiehuis inclusief skipas voor 70 personen
  50-75 personen
  vanaf 24750 EUR.

  Vakanthiehuis Wald xxl

  Modern vakantiehuis in Fieberbrunn met sauna en speelruimte
  Aan de rand van het dorp ligt het moderne vakanthiehuis Wald XXL. Die vakantiehuis in Fieberbrunn biedt plaats aan groepen tot 18 personen. Hier geniet je van rust, ruimte, privacy en natuurlijk de geweldige pistes van het Skicircus.

  Het moderne huis beschikt over 7 slaapkamers en evenveel badkamers. Verder zijn er twee appartemente woonkamers (een beneden en een op de eerste etage) en twee keukens aanwezig. In het souterrain is nog een wasruimte met wasmachine en droger. Hier is ook een leuke speelkamer voor de kinderen en een ontspanningsruimte met sauna.
  Chalet Fieberbrunn - Vakanthiehuis Wald xxl - Modern vakantiehuis in Fieberbrunn met sauna en speelruimte
  18 personen
  vanaf 1128,00 EUR.